Archiwa Bene Gesserit - strona główna Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj.
Wrzesień 05, 2010, 01:01:37 am
Strona główna Pomoc Szukaj Zaloguj się Rejestracja

+  Forum dyskusyjne Archiwów Bene Gesserit
|-+  Kroniki Diuny i inne media
| |-+  Niedoszłe ekranizacje oraz Diuna w reżyserii Davida Lyncha
| | |-+  Ekranizacja Lyncha: porażka czy wiekopomne dzieło?
« poprzedni następny »
Strony: 1 2 [3] Do dołu Drukuj
Autor Wątek: Ekranizacja Lyncha: porażka czy wiekopomne dzieło?  (Przeczytany 7975 razy)
kefaa7
Newbie
*

Odp: Ekranizacja Lyncha: porażka czy wiekopomne dzieło?
« Odpowiedz #30 : Lipiec 18, 2010, 03:34:45 am »

Witaj "Moderator". Moje Dane Osobowe są Moje i Nie są Zastrzeżonym Znakiem Firmowym a Ja nie jestem Osobą Prawną Gospodarczą, czyli nie jestem Przedsiębiorstwem nie jestem też Osobą Prawną Instytucjonalną czyli Państwem, Organizacją Międzynarodową , Organizacją Ponadnarodową, czy Instytucją będącą Składową , którejś z Wymienionych Instytucji. Podaj podstawę prawną Twojej Groźby albo Uznam to za Złamanie Netykiety a może nawet Prawa w Świecie Realnym/Realu. Przypomnij, gdzie i kiedy "raczyłeś" zwrócić mi uwagę/użyć podobnej groźby, bo nie udało mi się znaleźć takiej Informacji/tekstu w wykazie na Forum "Archiwa Bene Gesserit". Przede Wszystkim Przedstaw się tak ażebym wiedział, że nie jest to jakiż Żart lub Przejaw Nieodpowiedzalności.

Według mnie możesz być nawet Bogiem Imperatorem. Ale to prywatne forum na prywatnej stronie. I to ja tu ustalam zasady. Jeśli się nie podoba - nie musisz brać udziału w dyskusji. Nikt nikogo nie zmusza. Nie mam czasu ani ochoty na udowadnianie Ci czegokolwiek. Zgodnie z ostrzeżeniem za kolejne podanie danych osobowych (nie wiem czyich - ja Bogiem Imperatorem nie jestem) otrzymujesz bana. Admin/Moderator/Sławomir Folkman.
« Ostatnia zmiana: Lipiec 18, 2010, 11:49:33 am wysłane przez Slavo (Admin) » Zapisane

Przepraszam za ewentualne plagiaty. "Anarchiuszu" bądź pozdrowiony. Pozdrawiam kefaa7.
metal_man
Newbie
*

« Odpowiedz #31 : Lipiec 18, 2010, 01:04:03 pm »

Mnie tu brakowało "to mówiłem ja, Jarząbek"  Duży uśmiech
Piotr Czerwiński
Newbie
*

« Odpowiedz #32 : Lipiec 18, 2010, 05:46:35 pm »

"trener drugiej klasy" Uśmiech
Dariusz I Dracul
Full Member

Zobacz profil WWW
« Odpowiedz #33 : Lipiec 19, 2010, 08:45:48 pm »

Przede Wszystkim Przedstaw się tak ażebym wiedział, że nie jest to jakiż Żart lub Przejaw Nieodpowiedzalności.

tylko admin i moderatorzy mogą "moderować" czyjeś posty, więc logika wskazuje, że ten co moderuje Twój post jest, którymś z nich, więc chyba żartem jest żądanie podania personalii

Witaj "Moderator". Moje Dane Osobowe są Moje i Nie są Zastrzeżonym Znakiem Firmowym a Ja nie jestem Osobą Prawną Gospodarczą, czyli nie jestem Przedsiębiorstwem nie jestem też Osobą Prawną Instytucjonalną czyli Państwem, Organizacją Międzynarodową , Organizacją Ponadnarodową, czy Instytucją będącą Składową , którejś z Wymienionych Instytucji. Podaj podstawę prawną Twojej Groźby albo Uznam to za Złamanie Netykiety a może nawet Prawa w Świecie Realnym/Realu.

heh, przecież to prywatne forum, należy do tego co go stworzył i płaci za jego istnienie, więc ta osoba jest tu Bogiem Imperatorem, i ta osoba wymyśla zasady jakie tu obowiązują, przy okazji rejestrując się zgodziłeś się z regulaminem forum, a to jeden z punktów:

6. Przyjmujesz do wiadomości, że webmaster, administrator i moderatorzy tego forum mają prawo do usuwania, zmiany lub zamykania każdego wątku w każdej chwili jeśli zajdzie taka potrzeba.

więc nie ma potrzeby strzelać focha

byłem na kilku forach o różnej tematyce, tam regulamin był dłuższy, a admini i moderzy sprawowali dyktaturę, bo było to prywatne forum, nie ma więc co się oburzać

"Wszystkie rządy musza borykać się z powracającym problemem: władza zawsze przyciąga osobowości patologiczne. To nie sama władza deprawuje, lecz stanowi magnes dla podatnych na deprawację. Tacy ludzie mają skłonności do upajania się przemocą. Szybko staje się ona ich nałogiem"
Nawigator Gildii
Newbie
*

« Odpowiedz #34 : Sierpień 01, 2010, 10:44:11 am »

Sean Young (grała Chani) na swoim koncie na youtube zamieściła filmik, który sama nagrywała podczas kręcenie filmu Dune. Warto obejrzeć.
http://www.youtube.com/watch?v=PFTS5-cIHgQ&feature=player_embedded
Strony: 1 2 [3] Do góry Drukuj 
« poprzedni następny »
Skocz do:  

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji

Działa na MySQL Działa na PHP Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC Prawidłowy XHTML 1.0! Prawidłowy CSS!