Witaj "Moderator". Moje Dane Osobowe są Moje i Nie są Zastrzeżonym Znakiem Firmowym a Ja nie jestem Osobą Prawną Gospodarczą, czyli nie jestem Przedsiębiorstwem nie jestem też Osobą Prawną Instytucjonalną czyli Państwem, Organizacją Międzynarodową , Organizacją Ponadnarodową, czy Instytucją będącą Składową , którejś z Wymienionych Instytucji. Podaj podstawę prawną Twojej Groźby albo Uznam to za Złamanie Netykiety a może nawet Prawa w Świecie Realnym/Realu. Przypomnij, gdzie i kiedy "raczyłeś" zwrócić mi uwagę/użyć podobnej groźby, bo nie udało mi się znaleźć takiej Informacji/tekstu w wykazie na Forum "Archiwa Bene Gesserit". Przede Wszystkim Przedstaw się tak ażebym wiedział, że nie jest to jakiż Żart lub Przejaw Nieodpowiedzalności.
Według mnie możesz być nawet Bogiem Imperatorem. Ale to prywatne forum na prywatnej stronie. I to ja tu ustalam zasady. Jeśli się nie podoba - nie musisz brać udziału w dyskusji. Nikt nikogo nie zmusza. Nie mam czasu ani ochoty na udowadnianie Ci czegokolwiek. Zgodnie z ostrzeżeniem za kolejne podanie danych osobowych (nie wiem czyich - ja Bogiem Imperatorem nie jestem) otrzymujesz bana. Admin/Moderator/Sławomir Folkman.

Autor