Autor
|
Wątek: Kroniki Diuny - nowa edycja Rebisu (Przeczytany 26434 razy)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kefaa7
Newbie

|
Ave "Kwizatz". Mam nadzieję, że nie zniechęci Cię moje pytanie, a właściwie Prośba. Napisałeś, że wybierasz się do Francji. Jeśli byś mógł, i miał na tyle chęci, chciałbym prosić Cię, o nawiązanie Łączności, jeśli jest to jeszcze możliwe, z Monsieur Jean Michael Jarre-em. Co prawda Jego Twórczość jest związana bardziej z typową Fantastyką Naukową, ale jakby nie było "Diuna" to też Fantastyka. Zajmuję Twoją uwagę, bo Strona Tego Artysty, u nas,jest jakaś taka w Stanie "Letargu". Pozdrów, jeśli Zechcesz, Wszystkich Napotkanych Celtów(może i Iberów). Pozdrawiam Piotr Jaworski, [Proszę na forum nie podawać prywatnych adresów, gdyż nie ma możliwości sprawdzenia, czy podajesz własny. Przeslij konkretnej osobie prywatną wiadomość. Admin] ,POLSKA, [00-48] (0-48) 664-24-62. kefaa7@o2.pl , kefaa7@interia.pl . Da zdrave Slavia. "Pravda viteżi". " ... a Polska powinna Trwać wiecznie (W Nieskończsoność, dopisek mój:kefaa7. "Na Zawsze". "Po Wsze Czasy".)" Wincenty Witos [:Koniczynka:] PSL. Let God Bless Enya. A Ważenu Damu Helenu Vondrackovou takoże! Led God Bless Monsiueur Jean Michael Jarre, Createur de "Equinoxe"-ALBUM et "Keltoi" del Europe en Block. "Iść, ciągle iść, w Stronę Słońca" Zespół "2 + 1". Res Publica Polona, Mazovia. Czwartek-Thursdey, <jwo>, 2010_03_25_05_29. Bóg Zapłać. Wasz, a może i mój.
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Marzec 25, 2010, 12:50:05 pm wysłane przez Slavo (Admin) »
|
|
Przepraszam za ewentualne plagiaty. "Anarchiuszu" bądź pozdrowiony. Pozdrawiam kefaa7.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
RasTafari
Newbie

|
o ile mnie pamiec nie myli byl zapowiadany na sierpien, ale ani w nowosciach ani w zapowiedziach nic nie widze... Wysłany przez: Kwisatz Wysła no to słabo gdyż ja sobie kupiłem Łowców, lecz najpierw postanowiłem sobie przypomnieć Heretyków i Kapitułę, tak więc po przeczytaniu Heretyków Rebisu będę musiał wrócić do Jeżyńskiego a potem znów do Rebisu, a tak chciałem wszystko w nowym wydaniu "zaliczyć" 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|