Strony: [1]
|
 |
|
Autor
|
Wątek: Zmiana układu kategorii i działów forum (Przeczytany 8088 razy)
|
|
|
benerit
Newbie

|
Duzo lepiej  naprawde dobry podział. Tak trzymać  Tylko drobna uwaga: Razi w opisach forum "dyskusje na temat wszystkiego..." Po pierwsze powtórzenia Po drugie nie pisać o oczywistych rzeczach. To tak jakby napisać "to forum jest po to abyście mogli pisać o..." Wiadomo, że są dyskusje, wiadomo ze na temat i ze na "wszystko" w temacie o którym jest mowa dalej. Może po prostu usunąć te początki i dać opis.
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Grudzień 11, 2005, 03:44:47 pm wysłane przez benerit »
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ogre2000
Newbie

|
Czy różnych działów nie jest za dużo? Jest nas jeszcze mało i w/g mnie jest to rozdrobnione. Może listę z Mediami przerobić tylko na Filmy oraz Gry. W niektórych działach jest mowa o "Kronikach Diuny" - brzmi to dwuznacznie, bo w końcu nie wiadomo na początku, czy chodzi o powieść napisaną przez Herberta, czy nazwę działu na liście. Myślę, że im bardziej rozdrobniona jest lista, tym mniej uzytkowników czyta pozostałe wątki, bo nie chce im się klikać, a gdyby więcej rzeczy było razem to niejako "przy okazji" czytało by się też te mniej popularne, i może okazałoby się, że wielce interesujące w swej treści. Ot... to takie moje luźne rozważania  Pozdrawiam
|
|
|
|
|
|
=================== Strach zabija duszę. ===================
|
|
|
|
|